Samenwerken met C-Stijl.nl

Samenwerken? Leuk! Er is veel mogelijk. Hieronder lees je mijn ideeën, maar misschien heb jij nog wel een veel beter idee. Neem vooral contact op!

Adverteren

Jouw organisatie of product onder de aandacht brengen op C-Stijl.nl? Dat kan en mag natuurlijk altijd! Er zijn verschillende mogelijkheden en tarieven voor bijvoorbeeld een advertentie of banner.

Advertorial

Voor iets meer aandacht, is een advertorial een goede optie. Als het bij C-Stijl.nl past, bedenken we samen een leuke opzet. Ik schrijf de advertorial voor je. Het één op één doorplaatsen van een aangeleverde advertorial kan natuurlijk ook. Het artikel komt op C-Stijl.nl en deel ik via social media.

Review

Je mag altijd een product of pakket opsturen voor een review. Opsturen betekent niet automatisch een artikel. Het moet passen bij C-Stijl.nl en ik ben een nuchtere, eerlijke Groningse: zo schrijf ik ook.

Evenementen / presentaties

Nodig me vooral uit als je denkt dat ik het leuk vind!

Social media

Alleen iets delen via de social media kanalen van C-Stijl.nl kan ook.

Winactie

Samen een leuke winactie opzetten voor mijn lezers? Lijkt me leuk!

Een ander idee voor leuk samenwerken?

Er kan veel! Wil je misschien een combinatie (bijvoorbeeld een review + winactie) of heb je zelf een idee voor leuk samenwerken? Graag! Mail me voor de mogelijkheden op claudia@c-stijl.nl.

Blogger, columnist, redacteur

Naast C-Stijl.nl heb ik een eigen communicatie- en tekstbureau. Ik ben onder andere beschikbaar als (freelance) blogger, columnist of redacteur.

Samenwerkingen of gesponsorde en betaalde content vermeld ik duidelijk bij een artikel.

C-Stijl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64380114.