Kerst

Kerst: wensen voor onder de boom

Kerst staat voor de deur. Op Sky Radio hoor je alleen nog maar kerstliedjes en de kerstbomen gaan als zoete broodjes. Waar Sinterklaas een echt kinderfeest is, vind ik Kerst ook vooral een feestje voor volwassenen. En hoewel ik eigenlijk nog nooit Kerst heb gevierd met veel cadeautjes onder een boom, vind ik het er altijd zo heerlijk feestelijk en romantisch uit zien.

Die boom moet ik nog kopen en gezondheid en geluk kun je moeilijk inpakken. Maar wat zou ik daarnaast graag krijgen?

Jaaragenda 2017

Ik neem me al een paar jaar voor om helemaal digitaal te gaan, maar ik krijg het niet voor elkaar. Ook niet zo gek, met al die leuke agenda’s. Deze jaaragenda 2017 van winkeltjevananne.nl heeft een toepasselijke voorkant, praktische binnenkant en vooral: mooi ontwerp.

Kerst wens 1

Armband van Saar

Al heel lang staat deze rosé gouden armband van Saar op mijn verlanglijstje. Geen idee waarom ik hem nog steeds niet heb besteld, want om de prijs hoef ik het niet te laten. Je kunt je eigen tekst erin laten graveren. Ik wil graag eentje met de naam en geboortedatum van mijn lieve meisje.

Kerst wens 2

Chanel Mademoiselle

My Favourite. Ik wissel hem af met allerlei andere geuren, maar de Chanel Mademoiselle blijft toch wel nummer één. En hij is dus alweer bijna op 🙂

Kerst wens 3

Bron

Zusss schoudertas

Ik zocht de perfecte zwarte schoudertas. Laatst zag ik hem ineens voorbij komen op de website van Zusss. Met veel vakjes, goede afmetingen en stoere look. Hij is er ook nog in andere toffe kleuren trouwens.

Kerst wens 4

All Star Chelsea

Mijn oude grijze lekken, kwam ik achter. En ik zocht een warmere variant voor de komende maanden. Deze zwarte All Stars Chelsea zijn perfect!

Kerst wens 5

Bron

CLUSE horloge

Ik zit inderdaad in mijn rosé gouden fase 😉 Dit horloge heeft een hoog hebben-gehalte. Stijlvol, zonder poespas. Zal ook leuk staan in combinatie met de armband van Saar!

Kerst wens 6
Bron

Heb jij wensen voor onder de kerstboom? 

 

This Post Has One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge