Kleur Interieur

Kleur in je interieur

Nu de dagen korter en kouder worden, vertoeven we weer veel binnen. En tijdens de overgang van de seizoenen, krijg ik altijd de kriebels. Dan moet er veranderd worden in huis. Omdat veel schuiven niet echt kan door de beperkte ruimte, zoek ik het vaak in de accessoires. Want met kleine aanpassingen kun je vaak best grote veranderingen doorvoeren.

Kleur in je interieur

Doet veel. Zachte, lichte kleuren in de zomer. Warme kleuren in de winter. Klinkt logisch, maar ieder jaar zijn er wel weer andere kleuren die de boventoon voeren of opduiken. Soms moet ik wennen, soms heb ik ook gelijk een klik. Er is daarnaast één kleur die bij mij altijd weer terug komt: groen. Die liefde blijft altijd.

Opvallend weetje tussendoor: het interieur en mijn kledingkast komen altijd behoorlijk overeen qua kleuren. En wat te denken van mijn websites. Over C-Stijl gesproken 😀

Warme combinaties

Ik heb geluk deze herfst / winter. Ik kom veel groen (of afgeleiden ervan) tegen in mooie warme combinaties. Ook zie ik veel kleuren waar ik al een poosje verliefd op ben: okergeel, rosé goud en koper. En laat dat nu net heel fijn matchen allemaal. Vind ik dan.

Ik heb de afgelopen tijd dus mijn best gedaan om de warmte in huis te halen door het toevoegen van deze kleuren. Vaak gebruik ik Instagram of Pinterest als inspiratie. Verder ben ik groot fan van de Hema (wie niet) voor betaalbare accessoires en verder Mash Groningen en SØSTRENE GRENE.

Mijn grote wens is de prachtige kleur early dew in de woonkamer. Die ziet er zo uit. Al kan ik me bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die hem niet kennen. Zó populair deze.

kleur interieur
Bron: Eef Lillemor

Maar: zo ziet het er nu dus uit. Een begin, want ik gok dat ik de komende tijd nog wel meer dingen ga veranderen of toevoegen.

kleur interieur

kleur interieur kleur interieur

kleur interieur

kleur interieur

Verander jij jouw interieur vaak? En welke kleuren zijn op dit moment jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge