Wat Wil Jij

Wat wil ik? En jij?

Inmiddels is C-Stijl.nl ruim twee maanden online. Dat is nog niet lang, maar sinds de start ben ik zo beduusd van alle (leuke!) reacties die ik krijg. En vooral: dat het (nu al) zo goed gelezen wordt. Ook als ik een paar dagen niets publiceer. Stiekem hoop je daar op, maar van deze vliegende start word ik heel gelukkig!

Wat wil ik?

Natuurlijk is het soms best passen en meten qua tijdverdeling: een parttime baan, freelancen, gezin/familie, sociaal leven. Maar het geeft ook energie. Want ik vind dit zó leuk om te doen.

En nu het einde van het jaar alweer nadert (!), ben ik alvast begonnen met de balans opmaken. Waar werd ik blij van dit jaar? Wat ging goed? Wat kan beter? Wat zijn mijn doelen voor 2017? Hoe wil ik mijn tijd (nog) beter gaan verdelen? Allemaal vragen die me nu bezighouden. Binnenkort maak ik daar een artikel over.

Wat wil jij?

Om niet alleen mijn eigen ervaringen mee te nemen maar ook die van jullie, mijn lezers, heb ik dus een vraag:

Wat lees en zie jij graag op C-Stijl.nl in de toekomst?

Wat voor soort artikelen en rubrieken boeien je? In welke vorm? Wat mis je nu na je eerste indruk en bij andere blogs en online magazines? Heb je ideeën, tips of verzoeken?

Natuurlijk is dit mijn ‘kindje’. Ik weet welke onderwerpen ik leuk vind om over te schrijven. Heb inzicht in wat goed gelezen wordt. En plannen genoeg. Maar ik hoor ook graag van jullie om zo C-Stijl.nl verder te laten groeien en een inspirerend en interactief magazine te blijven maken!

Laat daarom hieronder of op de Facebookpagina van C-Stijl.nl een reactie achter, dan ga ik aan de slag met jullie feedback. En: alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge