Chelseaboots

De perfecte chelseaboots

We hebben heel lang kunnen genieten van een nazomer en fijne temperaturen. Zelfs vorig week werd het nog een aangename 15 graden. Maar inmiddels zitten we al flink in de herfst en staat november op de kalender. En heb ik begrepen dat de eerste winterse speldenprikjes eraan komen (dat is dan weer een beetje teveel van het goede). Hoog tijd om mijn magere herfstgarderobe aan te vullen. Vandaag: nieuwe chelseaboots!

Ze stonden al lang op mijn verlanglijstje: een paar chelseaboots. Gewoon omdat ze tijdloos, goed te combineren en netjes zijn. Kunnen goed onder een mooie jeans, jurkje of rok. Niet zo moeilijk zou je denken, want je ziet ze overal.

Het Perfecte Paar

Maar ik zocht Het Perfecte Paar. En toen werd het een stuk moeilijker. Minimale eisen: zwart, niet te lomp, niet te rond, geen hak, soepel leer. En gaandeweg de zoektocht kwam daar nog een voorwaarde bij: lakleer. Want dat is helemaal hip nu en nét even anders.

In de stad kon ik het niet vinden. Leuke schoenen genoeg (dus de wishlist is alweer aangevuld), maar niet die ene paar chelseaboots die ik in mijn hoofd had. Balen, want hoewel ik ook veel online shop, vind ik dat met schoenen toch lastiger. Aan één avond had ik niet genoeg, en toen ik aan het einde van de tweede avond al bijna de handdoek in de ring wilde gooien zag ik ze ineens. Het Perfecte Paar. In lakleer ook nog. En: in mijn maat. Joe!

Kijk ze eens shinen 😀

chelseaboots

chelseaboots

chelseaboots

Details

Welke schoenen staan er nog op jouw wishlist? 

 

This Post Has One Comment

  1. Ha, mooi hoor! Helemaal C-stijl-waardig. Ben ook blij met de mijne.
    Wat er nu overblijf op mijn wishlist zijn een paar overknees. Mooie lange laarzen tot over de knie. Niet ordinair, wel vrouwelijk. En niet in het zwart. Want die heb ik al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge