Onesie

Ideaal voor koukleumen: onesie

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een koukleum ben. En helaas, we kunnen er nu echt niet meer omheen: het is herfst. Na een lange nazomer zijn de temperaturen (met uitzondering van gisteren!) zodanig dat ik standaard elke dag weer met koude voeten loop. En sjaal. Ja sorry, deze maanden zijn niet echt aan mij besteed ;).

Dus hup, de kachel weer aan. Dekentjes op de bank. Kaarsjes aan. Vesten en andere warme kledingstukken vooraan in de kledingkast.

Want zo lang ik er niet uit hoef, is dat natuurlijk wél heel knus aan de herfst. Lekker op de bank, kop thee en chocola en niemand doet me wat. Wat daar dan echt bij hoort voor mij is een comfortabel huispak, dat maakt het nog net iets fijner.

Onesie

Hunkemöller snapt dat en heeft een paar leuke onesies in het assortiment. Ik koos voor deze. De oortjes hadden van mij niet per se gehoeven, ik ging vooral voor de warme binnenkant. Nina vindt de oortjes uiteraard wel enorm geestig en vroeg al of deze er ook in haar maat zijn ;).

onesie

Nina wil hem ook 😉

Dit is de eerste keer dat ik een onesie heb, want het leek me altijd wat onpraktisch. En niet bepaald sexy 😛 Maar eigenlijk valt dat (eerste) reuze mee. Het is vooral lekker warm (nooit geen blote rug meer!), er kan gemakkelijk nog iets onder voor de écht heule koude dagen (echt, ik ben zo gek om dat te doen), heerlijk zacht en hij zit zó fijn.

Deze week is het herfstvakantie. Ik heb een extra dag vrij met mijn meisje. Geen stress in de ochtend, maar rustig opstarten in m’n nieuwe aanwinst. Heerlijk! Laat die winter maar komen, ik zit er warmpjes bij 😀

Enne, dat ziet er dan zo uit:

onesie

Goedemorgen 🙂

Ik heb de onesie gekregen van Hunkemöller #spon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge