Geluk

Geluksmomentjes #1

Af en toe schrijf ik over geluksmomentjes. Gewoon, omdat het leuk is om te delen. En zo vergeet ik ze niet.
Deze schreef ik vorige week. Plaatsen kwam er niet van, want na die fijne avond werd het even onverwacht hectisch. Dat kwam goed en het leuke is: het volgende weekend staat alweer voor de deur. Dus deel ik hem nu 😀

Het is zaterdagavond. Ik zit achter de pc. Beetje werken, beetje muziek luisteren en beetje voetbal kijken. Net een kerel, denk ik. Maar oeh, wat ben ik in mijn nopjes.

Ok, een glas wijn met iets lekkers nog. Maar meer niet. En dat is ZO fijn even. Soms. Dat je niks hebt behalve jezelf en wat je op dat moment het liefste doet. Ik kan er dus héél gelukkig van worden.

Balans

Het was nogal een drukke week. Na zo’n week verschilt het erg hoe ik kan ontladen én opladen. Vorige week bijvoorbeeld stond ik op hetzelfde tijdstip dansjes te doen met een lief mens. Ook daar heb ik intens van genoten. En kon ik deze week weer op door. Maar moeders is geen 20 meer 😉 dus balans door de weken heen is dan wel lekker.

Daar was ik deze week zo tevreden over dat ik er spontaan van ging schrijven. Want balans is the key voor mij, bedacht ik me net.
Veel afspraken, verplichtingen, volle dagen en avonden. Maar ook genietmomentjes met mijn kleine dame: fietstochtjes, een shopmiddag en een doordeweekse frietdag. Verhalen over haar nieuwe school waar ik heel blij van word. Leuke mensen om me heen.

Bewust

Als je het mij vraagt zijn zulke bewuste avonden heel belangrijk voor een mens. Doen waar je je op dat moment goed bij voelt. Jezelf dat gunnen, ook als dat betekent dat iets anders dan niet kan. De boog kan nu eenmaal niet altijd gespannen staan.

Bezoekers

Plus het vermelden waard: ik had vorige week een bezoekersrecord op C-Stijl.nl. De in-mijn-nopjesweek werd dus ook mede mogelijk gemaakt door jullie 😀

Drie Belangrijke B’s dus. Oh en nog een vierde, van Boodschap:
Ontspan. Wees lief voor jezelf. Geniet.

Fijn weekend!

Waar kun jij goed van ontladen én opladen? Wat zijn geluksmomentjes voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge