Interieur Inspiratie

Interieur inspiratie op Instagram

Het is bijna oktober, vaak de traditionele woonmaand. Vroeg(er) donker, meer binnen en bij mij begint het dan altijd te kriebelen. Hoewel we niet groot wonen, vind ik het bij een nieuw seizoen leuk om het interieur te veranderen.

Inspiratie haal ik bijna altijd van Instagram en (soms) Pinterest. Heerlijk plaatjes kijken, trends en leuke spulletjes spotten. Mijn smaak is rustig (geen verrassing), maar ik varieer graag met kleur of stijl. Zwart wit, pastel, naturel: allemaal wel eens langsgekomen.

Op dit moment ben ik helemaal van oker, de nieuwe kleur donkerblauw, koper en verschillende tinten groen. Groen komt eigenlijk altijd wel weer terug. Gewoon mijn favoriet sinds jaar en dag. Niet alleen in interieur, trouwens.

Vandaag deel ik mijn favoriete Instagram accounts voor interieur inspiratie:

&suus 

interieur ensuus

Marieke Reintjes 

interieur marieke reintjes

jaimyinterieur

jaimyinterieur

Laura Verschuur 

interieur laura verschuur

Milou Nieuwenhuis

interieur milou nieuwenhuis


Klik op de namen om naar de Instagram feeds te gaan. Volg jij ze al? En heb je nog aanraders?

This Post Has One Comment

  1. Heerlijk he, plaatjes kijken op Instagram! De genoemde accounts volg ik ook en hoe ik ook mijn best doe, in m’n eigen huis krijg ik het nooit zo mooi en zo licht als op de foto’s van de ‘professionele’ Instagrammers. Maar dat maakt niet uit, ik vind ons eigen huis ook supergezellig!!
    Linda onlangs geplaatst…Lin’s Life #4My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge