Chocola

Vijf dingen waar ik niet zonder kan

Volgens mij heeft iedereen wel dingen waar hij of zij niet zonder kan. Ik heb er best veel, maar heb er vijf die het lijstje aanvoeren. Eigenlijk zijn dit nummer twee tot en met zes natuurlijk, want dochterlief staat met stip en niet te evenaren op één 😉

2. Chocola

Een goeie tweede en géén verrassing. En uitleg eigenlijk overbodig. Er zijn weinig dagen dat ik geen chocola eet. Echt. Op dit moment eet ik bewuster, maar ik bouw altijd chocoladereserve in voor de avond.

chocola

3. iPhone

Guilty. Ik kan er niet zonder. Word een beetje zenuwachtig als ik weg ben zonder oplader en dat ding onder de twintig procent komt. Gebruik hem voor veel, behalve bellen zo ongeveer 😀 Het is soms ook een plaag, want ‘even’ nog een rondje socials doen zorgt er met regelmaat voor dat ik twee uur te laat ga slapen.

4. Dates

In de zin van lekker met iemand lunchen, hapje eten, borrelen, shoppen, concerten of een goed gesprek. En héél soms, met bepaalde personen, ook nog wel eens heerlijk uit mijn dak en dansjes doen :D. Ik kan me er weken op verheugen én weken van nagenieten. Ik denk ook dat het erg belangrijk is om te blijven doen: even weg uit de dagelijkse drukke sleur en energie tanken.

5. Orde

Ik schreef er al eens over: ik functioneer het best met orde. In huis, op het werk, in mijn hoofd. Ik hou van slimme opbergers, een opgeruimde mailbox en lijstjes. Veel lijstjes. Overzicht en wegstrepen: ik word er echt gelukkig van.

6. Mijn auto

Ja, ik probeer steeds vaker de fiets te pakken. Voor het milieu en mijn conditie. En dat wijntje af en toe 😛 Maar ik kan toch echt niet zonder mijn witte Ka. Een paar jaar geleden heb ik hem overgenomen van mijn zus en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Hij is klein en dus handig in de stad, geeft me vrijheid en ook belangrijk: zelfvertrouwen op de weg. Toen we nog één auto hadden, zat ik een stuk minder achter het stuur en vond ik autorijden op een gegeven moment niet meer relaxed. Dat is nu wel anders: muziekje aan en gaan!

Waar kun jij niet zonder?

Dit ook opdracht 25 is van de 30 Day Blog Challenge die Maris van HareMaristeit.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge