Grappige Uitspraken

Grappige uitspraken van een vierjarige

Net als andere vierjarigen, gooit mijn dochter er op de meest onverwachte momenten de meest grappige uitspraken uit. Op zo’n moment dacht ik vaak: die moet ik onthouden en vanavond opschrijven! Maar dan vergat ik het. Zonde. Want het is zo leuk om eens na te lezen op een chagrijnige of moeilijke dag. En natuurlijk voor later.

Via Instagram volg ik Koetjes & Kaartjes en zij heeft een onwijs leuk uitsprakenboekje gemaakt. Ik wilde hem zelf bestellen, maar kreeg hem vlak daarvoor cadeau. Het boekje ziet er van binnen en buiten hartstikke leuk uit en is mooi compact.

Vaak heb ik het boekje niet bij de hand op het moment dat ze weer eens een befaamde uitspraak doet. Ik zet hem dan eerst in de notities van mijn telefoon, en later in het boekje.

Ik vind het een dikke tip. Het uitsprakenboekje was erg snel uitverkocht, maar is weer leverbaar vanaf 27 september. Bestellen kan al wel.

Grappige uitspraken van mijn vierjarige

1.

grappige uitspraken

2.

grappige uitspraken

3.

grappige uitspraken

4.

grappige uitspraken

5.

grappige uitspraken

6.

grappige uitspraken

7.

grappige uitspraken

8.

grappige uitspraken

9.

grappige uitspraken

10.

grappige uitspraken

Heeft jouw zoon of dochter ook wel eens van die grappige uitspraken?

This Post Has One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge