Blogs

Mijn top 5… blogs

In De top 5 van… laat ik (of een gastblogger) persoonlijke favorieten aan jou zien. Gastblogger Nicole trapte af, ik deel nu mijn eerste top 5: favoriete blogs.

Ik volg al heel lang verschillende blogs en (lifestyle) websites. Ik vind het heerlijk om persoonlijke stukken, tips en inspiratie van anderen te lezen en zien.

Ik merk dat ik bij een paar steeds weer terug kom. Omdat ik herken, bewonder of het waardevol vind. Dus deel ik mijn favorieten van nu. Misschien ook een leuke tip voor jou?

1. Annicvw.com

Een heel veelzijdige en inspirerende website. Je kunt hier niet alleen terecht voor persoonlijke en lifestyle rubrieken, maar Annic deelt ook vaak artikelen en video’s op zakelijk gebied. Vind ik altijd interessant.

Naast de website heeft Annic een succesvol YouTube kanaal.

annicvw


2. 2wmn.nl

Deze twee vriendinnen (uit Groningen!) hebben deze website ‘nog maar’ twee jaar, maar wát een succes hebben ze er nu al van gemaakt. Herkenbare dagelijkse dingen, leuke schrijfstijl en heel actief op social media (Instagram / Snapchat). De twee dames vullen elkaar. En: ze durven dingen bespreekbaar te maken. Ook als iets heel moeilijk of een taboe is.

2wmn


3. Styleguide.nl

Shirley volg ik vooral om haar eerlijke, persoonlijke artikelen. Waar eerst de nadruk veelal op fashion lag, schrijft ze nu steeds vaker over persoonlijke onderwerpen.

Open, kwetsbaar en niet mooier dan het allemaal is. Stoer en ik hou ervan. Verder herken ik ook enkele dingen die ze schrijft op persoonlijk vlak, zoals over introvert zijn (kom ik later op terug) en twijfels en keuzes op werkgebied.

styleguide


4. Misslipgloss.nl

De mensen die me echt goed kennen weten dat ik geen hoogvlieger op het gebied van make-up ben (en ook niet ga worden, gok ik). Cynthia wel. Maar ook haar volg ik vooral vanwege de toename van persoonlijke artikelen. Ze neemt je op haar blog en via social media mee in alles wat ze doet (véél!), hoe ze dat allemaal combineert (héél goed) en welke dilemma’s ze heeft. Ik vind dat zij daarbij een goede balans heeft in wat ze wel en niet deelt. Inspirerend ook, hoe lang zij dit al doet en hoe succesvol ze is.

misslipgloss


5. Sannyzoektgeluk.nl

Sanny vertelt je niet hoe je gelukkig moet worden. Wat dat weet je zelf het beste. Ze deelt wel tips, inspiratie en ervaringen die voor haar hebben gewerkt om meer geluk uit het leven te halen. Je leest hier over persoonlijke groei, focus en balans. Geen zware kost, wel heel inspirerend. Word ik dus blij van!


sannyzoektgeluk


Toen ik dit artikel al had geschreven, kwam ik er bij toeval achter dat dit ook opdracht 5 is van de 30 Day Blog Challenge die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd. Leuk en daar ga ik zeker meer mee doen de komende periode!

Heb je zelf nog leuke tips? Volg jij blogs en zo ja, welke?

Volg je me op Bloglovin’?
Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge