Online Magazine

Een eigen online magazine

Al jaren volg ik verschillende grote blogs en online magazines. Ik vind het heerlijk om achter de pc te kruipen en m’n ‘rondje’ te doen. Ik vind veel dingen leuk, dus lees ook veel verschillende blogs en magazines. Over lifestyle, mode, interieur en sinds mijn meisje er is ook opvoeding. Ik word blij van tips, inspiratie, herkenbaarheid of juist een hele andere stijl.

Interactief en oneindig

Maar waarom online en niet gewoon op de bank met een tijdschrift? Is hetzelfde, hoor ik sommigen denken. Nou, nee. Want dan is er alleen interactie tussen bank, thee, chocola en mij. Online reageer je op elkaar, deel je, ontmoet je (zeker wel) en zijn er zoveel andere leuke plussen in vergelijking met een boekje op de bank. Want dat doe ik ook heus regelmatig. Maar dan vooral als ik écht helemaal alleen wil zijn. Online is m’n wereld interactief en oneindig: ik ben nooit uitgekeken.

Waarom een eigen online magazine?

Ik schrijf héél graag. Over veel. Over persoonlijke, mooie en emotionele momenten in het leven. Over al die dingen die ik leuk, belangrijk of handig vind. Dus ik dacht: waarom doe ik het niet ook gewoon zelf. Een online magazine. Omdat ik mijn eigen stijl heb en niet alleen wil lezen. Maar ook schrijven. Delen. Inspireren. Ontmoeten.

Want dat vind ik belangrijk: interactie met mijn lezers. Ik zal jullie regelmatig vragen naar ervaringen en feedback. En laat je ook vooral horen: reageer, deel je eigen stijl en schroom niet om mij iets te vragen!
Doen wat ik écht leuk vind: dat is wat ik me heb voorgenomen na een paar moeilijke jaren. En dus is C-Stijl.nl online en heb ik daarnaast nu mijn eigen communicatie- en tekstbureau.

Ik hoop dat jullie er óók blij van worden, en: spread the word 😉

Niet onbelangrijk: véél dank aan Eefje en Minke van We Love Monday. Voor advies, tips en het ontwerp van mijn website. En de gezelligheid :D. Ook Door Linda’s Lens: bedankt voor de foto’s en fijne samenwerking.
Blij met jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge