C-My Week

C-My Week #34

Regelmatig geef ik je een kijkje in mijn leven. Ik neem je dan mee bij alles (nou ja, bijna alles 😛 ) wat ik doe in een week.

En, vandaag voor het eerst een C-My Week! Het was heerlijk weer in deze laatste vakantieweek van mijn meisje. We deden leuke dingen, af en toe moest er gewerkt worden, ik was druk met de lancering (SPANNEND), zorgde nog even voor de broodnodige ontspanning en natuurlijk…Noorderzon!

Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

Meestal begint de week met een werkdag bij mijn parttime werkgever. Ik werk hier nu nog ongeveer 2,5 dag per week en ik vind de afwisseling met het ondernemerschap erg fijn.

C-My Week

Dit heb ik dus echt al-tijd. Al-tijd moet ik, als eerste in een lange rij, weer stoppen voor rood. En het is een échte maandag, lekker grijs. Het is wel beter te verteren als je weet dat er nog zomer voorspeld is voor de rest van de week.

Ik haal mijn meisje op van de BSO en als we thuiskomen is het eten al bijna klaar. Op lange werkdagen is een gezin net een bedrijf, vind ik. Rustig aan doen is er dan niet bij, omdat de kleine vaak gesloopt is na zo’n dag en vroeg naar bed wil.

Het is inmiddels droog, dus ik besluit ’s avonds nog lekker aan de wandel te gaan. Dit probeer ik ongeveer drie keer per week te doen. Fijn alleen, verstand op nul, frisse lucht en de beweging is niet overbodig.

C-My Week

Dinsdag

Voor de zomer ging de kleine dame al een paar weken naar school. Op dinsdagochtend werk ik dan eerst buiten de deur en ik haal haar om half drie op. Nu het nog zomervakantie is, werk ik de ochtend thuis.

En dat ziet er dan zo uit, na een half uur.

C-My Week

Het gaat allemaal niet echt van een leien dakje vandaag. Als kindlief in bed ligt pak ik mijn rots in de branding er dus bij.

C-My Week

Niet omdat het kan, maar omdat het moet.

Woensdag

We maken er vandaag nog lekker een vrij dagje van samen. Op de laatste schooldag denk je: wow zes weken! Maar je knippert twee keer met je ogen en dan zijn ze alweer voorbij.

Ik stel wat dingen voor om te doen, maar ze wil thuis blijven. Spelen. Met water en de buurjongens. Ook goed!

C-My Week

Aan het einde van de dag krijg ik een berichtje voor een last-minute date naar Noorderzon. Jeej! Die laatste weken van augustus laten mij altijd voelen waarom ik in deze prachtige stad woon. Zoveel te doen en heerlijke sfeer. En vaak doet het weer dan ook fijn mee. Zoals nu. Het is een heerlijke zomeravond.

Kijk dan. Mijn stadje. Er gaat niets boven!

C-My Week

C-My Week

Donderdag

Vandaag een drukke dag met veel afspraken op het werk. En bloedheet buiten, merk ik als ik uit de airco stap aan het einde van de dag! Wat nog een uitspatting zo in augustus.

’s Avonds ga ik naar de stad om lekker een hapje te eten met mijn (helaas) oud-buurvrouw. Even bijkletsen na een (op veel vlakken) intensieve zomer. Gezellig en fijn.

Ik moet nog even in mijn systeem krijgen dat ik meer foto’s maak. Want vandaag gewoon vergeten… #fail.

Vrijdag

’s Ochtends breng ik Nina naar de BSO. Als ik weer thuis ben, installeer ik me achter mijn pc voor een webinar over ondernemen. Het levert me een paar leuke tips en inspiratie op.

C-My Week

’s Middags doe ik het huishouden. Niet echt handig op een thuiswerkdag, maar wel nodig. Ik was wéér te druk voor foto’s 😉 In de avond zit ik achter de laptop, maar niks lukt. Morgen weer een dag.

Zaterdag

Sinds een paar maanden ga ik om de zes tot acht weken naar mijn heldinnen van Salon Rustique. Het afgelopen jaar heb ik veel problemen met mijn huid gehad en ik zat met mijn handen in het haar. Via mijn schoonzus ken ik deze twee leuke, gezellige dames. Ze zijn gespecialiseerd in huidverzorging- én verbetering. Inmiddels mogen alléén deze twee dames nog iets met mijn gezicht doen. Het is nog best een stukje rijden vanuit Stad, maar dat heb ik er graag voor over. Binnenkort lees je meer over mijn behandelingen in een artikel!

Ik krijg een heerlijke, lange behandeling inclusief massages en ik ben even helemaal zennnn! Nou ja even, een hele ochtend eigenlijk 😀

C-My Week

In de middag gaan we nog even naar de kermis en de stad. Heerlijk weer is het!

Eendjes vangen…

C-My Week

En natuurlijk een ijsje!

C-My Week

’s Avonds slaat het weer helemaal om. Holy. Moly. Wát een onweer. Rond enen val ik in slaap, geloof ik.

Zondag

28 augustus. Het plan was daarom eerst om naar Bommend Berend te gaan. Of Gronings Ontzet, zo je wilt. Maar afgelopen week zijn de plannen gewijzigd! We doen een familiedag. Ook leuk!

Die plannen wijzigen op de dag zelf ook. Onweer en regen gooien roet in het eten. Indoor spelen en zwemmen is plan B. Kindjes alsnog superblij, dus de rest ook. Alleen: ik maak wéér geen foto’s vandaag. Dikke #fail2.

Nou ja, nog eentje dan…want morgen begint het weer. School. Omschakelen it is, maar ze heeft er weer zin in. Voor de vakantie mocht ze al een paar weken meedraaien en ze vond het geweldig. Dus komt vast goed.

IMG_6471 - 640

’s Avonds ben ik erg moe. Ik schrijf deze eerste C-My Week af en werk nog aan wat puntjes op de i voor de lancering. Eigenlijk doe ik dat al weken ;-). Maar ik vind het allemaal maar wat spannend, stiekem!

Zo, dit was de eerste C-My Week! Vind je dit leuk om te lezen? Ik hoor het graag!

This Post Has 2 Comments

  1. Leuk om te lezen! Ik hou ervan om online te lezen! Zal je dus zeker ook blijven volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge