Witte Sneakers

Witte sneakers

Dé trend van deze zomer: sneakers. Aangezien ik vrij lomp aangelegd en dus geen hakkentante ben, is die trend mij op het lijf geschreven. Stay, please!

Mijn All Stars doen het na jaren van trouwe dienst en wasbeurten nog steeds goed en ik heb ook een paar goddelijke New Balance in de kast. Maar nog geen witte sneakers. En die horen er deze zomer toch zeker wel bij. Je ziet ze overal. En dikke plus: ze passen overal bij. Die moesten mijn dametje en ik dus ook!

Voor mij: Adidas Superstar Gold

Dan denk je: een paar witte is niet zo moeilijk. Nou, wel dus. Want er zijn veul. Smetteloos of met een subtiel kleurtje.

Ik was een poosje geleden verliefd geworden op rosé gouden van Adidas, maar dat bleek een kansloze missie. Nergens meer te krijgen. Dus werden het ‘gewoon’ gouden Superstars. Goeie keuze, want ook bij deze heb ik het gevoel dat ik op kussentjes loop :).

witte sneakers

Voor de kleine dame: EB Shoes Bianco wit/goud

En tja, toen wilde ze dezelfde als mama. Adidas heeft ze vaak met klittenband. Daar ben ik niet zo van, hoe makkelijk ook op school. Dus ging ik op zoek. En toen vonden we deze.

witte sneakersMet goud, net als mama. Met veters én rits. En dus óók makkelijk op school!

Na één dag school en BSO zagen ze er trouwens niet meer zo uit… Gelukkig hebben we de foto’s nog.

 

 

This Post Has 2 Comments

  1. Hey Claudia,
    Wat een mooie schoenen voor jullie Nu is mijn vraag waar heb je die mooie schoenen gekocht voor de kleine meid? Wil ook graag zo erbij lopen met juultje ❤️

  2. Ze heeft zeker geen maat 26 meer hè, Annet? Die van Nien zijn inmiddels alweer te klein :(. Volgens mij had ik ze bij Gigagaaf gekocht, online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge