Coldplay

Mijn muziek #1

Muziek. Ik kan er niet zonder. Ik heb favorieten van jaar en dag, maar word ook heel blij van actuele muziek.
Van keihard uit mijn dak tot pure liedjes. Of liedjes met een boodschap. Het verschilt per dag en het is afhankelijk van mijn mood wat ik luister, want ik heb een brede smaak. Maar in de auto, achter de pc, tijdens het schoonmaken, fietsen en lopen: heerlijk!

Concerten

In juni ben ik naar de concerten van Adèle en Coldplay geweest. Beide fantastisch, maar niet met elkaar te vergelijken.

Adele

Adèle in haar eentje, intiem maar met humor. Meer had ze niet nodig om haar bezoekers met open mond te laten genieten. Wat een stem heeft zij toch. Live heel goed en ze is dus ook echt heel grappig.

Coldplay

Coldplay was ook een ervaring. Ze stonden al heel lang op mijn bucketlist en ik had gewoon dikke mazzel dat ik ook hier kaarten voor scoorde. De heren hadden een geweldige show met veel kleur. Heel anders dus, maar ook heel tof.

Een speciale vermelding voor Chef’Special. Daar word ik ultiem blij van. De energie! Die maken er altijd en overal een feestje van. In mei waren ze nog in De Oosterpoort, en het was weer een te leuke avond. Vlak daarna zijn ze naar Amerika vertrokken, en daar gaan ze nu geloof ik heel lekker. Je ziet ze vast en zeker nog terug in mijn andere lijstjes!

Top 5 van nu

Maar wat luister ik nu? Van deze liedjes word ik heel blij. En gaan vaak op repeat. Eentje met stip op 1, dat wel! ;-). En zomers ook. Nu het weer nog.

1. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling

2. Axwell /\ Ingrosso – Sun Is Shining

3. Xavier Rudd – Follow The Sun

4. Fais ft. Afrojack – Hey

5. Milow – Howling At The Moon

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge